RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Вони приречені на успіх: троє "сильних" жіночих імен

Названо трійку жіночих імен, які наділені неймовірною силою та гарантують їхнім володаркам успіх. Ольга, Владислава та Діана здатні досягати вершин, гартуючи свій дух.

Про це повідомляє "Апостроф", посилаючись на фахівців, котрі займаються енергопрактиками.

Ольга

Володарки такого імені мають непересічний розум та кмітливість, що дозволяє аналітично підходити до вирішення складних завдань. Ольгам властиво проявляти свій упертий характер у намаганні довести, що отримати бажане можливо. Таким жінкам під силу різні труднощі, перешкоди, цінують підтримку близьких друзів, готові самі захистити нужденних. Також вони славляться умінням вибудовувати дипломатичні відносини, знаючи до кожного підхід. Це яскрава особистість, яка приковує до себе увагу та захоплює індивідуальністю. Усе життя Ольга працює над собою, розкриваючи нові таланти. Скандинавський варіант імені - "Хельга" перекладається як "свята" та "священна".

Владислава

Очевидно, що дане ім'я інтерпретується як та, "яка володіє славою". Енергетика цієї жінки неймовірна. По життю - природжений лідер, якому трапляються нагоди проявити свою владу та показати авторитет. Характер у Владислави вольовий, цілеспрямований та азартний. Вона має розвинену інтуїцію, прагнення до самовдосконалення. Здатна прораховувати подальші дії, які відкривають нові горизонти для підкорення.

Діана

Діана у давньоримській міфології вважалась покровителькою місяця, полювання та родючості. Характерні риси Діани: владність, велич, сила та краса. Вона прагне досконалості, а її розважливість рятує від необдуманих вчинків. Діана вміє взяти нагору над власними страхами та слабкістю у рішучі моменти. Самоконтроль і відповідальність дозволяють бути вище за гідних суперників. Діана стоїть на боці правди та оминає безчесних людей.

Раніше "Апостроф" писав про п'ятірку жіночих імен, що принесуть своїм власницям багато випробувань.