RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Не дають нормально жити: знаки Зодіаку, які роблять дітей вигнанцями

Астрологи, які раніше називали знаки Зодіаку, які не реагують на критику та маніпуляцію, розповіли про ті знаки, які через різні причини роблять зі своїх власних дітей ізгоїв.

Про це повідомив "Апостроф".

Читайте також: Місячне затемнення залишилося позаду: у найближчі три дні не пощастить трьом знакам Зодіаку.

Овен

Вони знають про виховання буквально все. Овни уявляють, як і що має відбуватися, мають чіткі уявлення про те, як має поводитися їхня дитина. Вони говорять про свої очікування, не приховують їх.

Якщо ж дитина не поспішає їх виправдовувати, якщо вона нічого для цього не робить, а саме так часто і буває, представники знаку обмежують її спілкування з однолітками.

Діва

Вони вважають, що тільки вони все роблять правильно, що ніхто не зможе дати їхній дитині те, що для неї роблять вони. Також вони обмежують його перебування серед друзів, знаходять йому заняття вдома. У результаті виходить так, що друзі у дітей Дів нерідко відсутні взагалі.

Стрілець

Стрільці нав'язують їм консервативні погляди, які самі вважають правильними.

У результаті їхні діти виглядають просто смішно на тлі ровесників. Останні не хочуть з ними спілкуватися з цієї причини, всіляко уникають цього. У результаті виходить, що батьки-Стрільці ставлять не в найкраще становище своїх малюків.

Раніше "Апостроф" повідомляв про трьох знаків Зодіаку, які не вміють вирішувати сімейні проблеми.