RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Шість пар із цими іменами будуть головними щасливчиками у рік Кролика

Багатьом знакам Зодіаку пощастить у 2023 році, а пари з певними іменами взагалі стануть головними щасливчиками - у їхніх стосунках пануватиме любов і гармонія.

Про це повідомляє "Апостроф".

Олександра та Петро

Якщо ще нещодавно у цій парі були сварки та нерозуміння, то вже у Новому році вони безслідно зникнуть. При цьому самі закохані не зможуть пояснити, яким чином. Олександрі та Петру не тільки вдасться налагодити стосунки, а й винести уроки з попередніх конфліктів та прожити цей рік у злагоді та розумінні.

Читайте також: Спіймали "бога багатства" за бороду: 4 знакам Зодіаку сильно пощастить у січні 2023 року

Дмитро та Наташа

Цю пару чекають приємні турботи, пов'язані з переїздом, ремонтом або навіть поповненням у сім'ї. Так, закоханим вдасться знайти житло, про яке вони давно мріяли або завагітніти настільки бажаною дитиною. Доля сама підкаже, коли для цього буде найбільш сприятливий момент, а пропустити його буде неможливо.

Катерина та Ярослав

Люди з цими іменами мають неймовірно високу сумісність, доповнюючи один одного якостями, що бракує. Катерині та Ярославу завжди весело разом, їм є про що поговорити і вони мають схожі інтереси у професійній сфері. 2023 допоможе парі зробити великий крок вперед, остаточно зв'язавши їх.

Анастасія та Вадим

Новий, 2023, рік подарує парі нові можливості, пов'язані з кар'єрою. Якщо хтось із закоханих замислювався про нову кар'єру чи переїзд до іншого міста, чи країни, зараз саме час це зробити. Зірки обіцяють, що все складатиметься якнайкраще для цієї пари.

Роман та Ірина

Будучи лідерами за своєю натурою, ці люди рідко вживаються разом, проте їх тягне один до одного, наче магнітом. Тільки попрацювавши над собою та стосунками у цій парі з'являться гармонія та взаєморозуміння, а у 2023 році зв'язок двох половинок тільки зміцниться.

Влад та Ксенія

Цей рік може стати вирішальним для закоханих із цими іменами. Саме у 2023 році Влад і Ксенія перестануть будувати ілюзії щодо один одного та або розійдуться, або узаконять відносини.

Раніше ми публікували любовний гороскоп на 2023 рік.