RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

13 травня

Всі новини

Прекрасний день для Стрільців і проблемний для Козерогів: гороскоп на 6 липня

Астрологи, які раніше розповіли про знаки Зодіаку, які зустрінуть кохання до кінця літа, оприлюднили гороскоп на 6 липня 2023 року.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Цінують порядок і чистоту: три найакуратніші знаки Зодіаку

Овен

Представникам цього знаку варто намагатися уникати конфліктів, не провокувати сварок, поводитися стримано і спокійно. Так зможете досягнути непоганих результатів. Можливі фінансові втрати.

Телець

День дозволить чудово поладнати з представниками протилежної статі. Це може дати початок для захопливої романтичної історії, проте варто усвідомити, що проявляти ініціативу доведеться виключно вам.

Близнюки

Представники цього знаку матимуть можливість допомогти тим, хто опинився у складному становищі, ймовірно впливовим персонам. Добре пройдуть ділові зустрічі, на переговорах отримаєте те, що вам потрібно. Не виключені привабливі пропозиції в кар'єрі.

Рак

Ділові стосунки можуть перерости у романтичні, якщо цього захочете. Проте ніхто не зможе протистояти чарівності Раків. Покупки будуть вдалі, а гроші витратите із задоволенням. Можна поекспериментувати з іміджем.

Лев

Не давайте іншим приводів для критики, так зростуть шанси успішно довести розпочате до кінця. Життєвий потенціал буде низький, важливо робити паузи та більше відпочивати. Спілкування з близькими підніме настрій.

Діва

Представникам цього знаку пощастить отримати фінансові надходження. У другій половині дня можуть виникнути проблеми на роботі й удома. Буде важко знайти спільну мову з близькими. Дівам буде здаватися, що навіть найближчі люди навмисне випробовуватимуть їхнє терпіння. Уникайте конфліктів.

Терези

Терезам не варто укладати угоди, робити дорогі покупки. Взагалі краще витрачати гроші обережно. Оточення спробує втрутитися у ваші справи, буде надокучати порадами, про які ви не просили.

Скорпіон

Скорпіони будуть сповнені енергії. Керуючись найкращими намірами, ви теж будете сунути свого носа у чужі справи. Краще цього не робити, щоб не розлютити інших. Нікому не варто дозволяти збити вас зі шляху. Наполегливість допоможе досягнути блискучих результатів.

Стрілець

Для представників цього знаку буде сприятливий день. Зокрема, для спілкування. Можна піднімати будь-які питання, не побоюючись, що зрозуміють неправильно. Будете однаково добре ладнати з тими, хто близький за духом, і з тими, хто не схожий на вас. Можливий початок романтичної історії.

Козеріг

Козерогів чекають проблеми. Вам знадобляться спостережливість та здатність до аналізу, а не довіряти сліпо тому, що кажуть інші. Можна успішно провести ділові переговори, вирішити сімейні питання.

Водолій

День буде непоганий, хоча без великих перемог. Це сприятливий час для спілкування, насамперед, із близькими. Можна поновити старі стосунки, які розірвали з вашої ініціативи.

Риби

Представникам цього знаку астрологи прогнозують одержання нагороди за виконану роботу. Про якісь шляхетні вчинки може стати відомо всім, тому ви отримаєте повагу від інших. Можуть з'явитися нові справи та обов'язки, з якими легко впораєтеся.

Раніше ми розповідали про те, що в липні землю накриє одразу п'ять магнітних бур.

  • Вас може зацікавити:

Доля готує несподіваний удар: ці п’ять знаків Зодіаку в липні чекають неприємності

Таролог дала прогноз на липень для всіх знаків Зодіаку: кому випала удача, а кому - проблеми

Завжди критичні до всього: три знаки Зодіаку, які засуджують усіх довкола