RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Це буде кармічний рік: астролог сказала, коли у війни в Україні настане пауза

2024 рік для України буде кармічним, адже нашій країні виповниться 33 роки, а це кармічна цифра. У цей період країна зазнає чимало складних трансформацій та важких подій, однак й не без хороших.

Про це Главреду розповіла астролог і таролог Ангеліна Вакуліна.

Читайте також: "З весни все піде на спад": новий астропрогноз про закінчення війни

Астролог зауважила, що прийдешній новий рік буде врази складнішим, аніж період з 2020 по 2023 роки. Ворог створить ілюзію затишшя у військових діях і буде здаватись, що війна йде на спад, однак це лише затишшя перед бурею, в якій ворог спробує окупувати нові міста. Вакуліна відмічає, що такої окупаційної навали, як у перші дні війни вже не буде, однак ворог накопичує сили, щоб вдарити на останок і є варіанти, що він спробує піти з напрямку Харківської області та Сум.

Говорячи про період припинення бойових дій, таролог розповіла, що його варто очікувати у період з січня 2024 року і до березня. Однак вона наголосила на тому, що це буде саме затишшя (менше обстрілів, менше повітряних тривог і сирен, менше атак), а не перемога і що саме з березня почнеться складний період для нашої країни.

Ангеліна Вакуліна, як і багато її колег говорить про те, що закінчення війни припаде на теплу пору року, однак вона не наважується стверджувати, що це станеться саме у 2024 році.

"У 2024 році я не бачу підписання будь-яких офіційних паперів або документів, які дозволили б офіційно і юридично заявити, що ми перемогли й війна закінчена", - резюмувала астролог.

Раніше ми писали про те, що астролог розповіла, через скільки років всіх окупантів виженуть з України.

  • Вас також може зацікавити:

Все залежить від того, на що ми підемо: таролог розповіла, на якому етапі війни знаходиться Україна

Заморожування конфлікту не буде: тарологиня дала "переможний" прогноз на 2024 рік

2024 рік стане вирішальним: відомий астролог дав новий прогноз про закінчення війни