RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

День буде дуже напруженим: гороскоп за картами Таро 29 грудня

Гороскоп на сьогодні, 29 грудня, заснований на картах Таро, для більшості знаків Зодіаку буде дещо напруженим, водночас це буде день, повний яскравих та веселих моментів.

Про це пише ресурс slovofraza.

Читайте: Доб'ються неймовірного успіху та багатства: названо чотири улюбленці долі у наступні 5 років

ОВЕН – П'ятірка Жезлів

П'ятірка Жезлів символізує змагання у різних аспектах життя – з навколишнім світом, обставинами й навіть із собою. Дана карта представляє виклик, запрошення до перевірки своїх сил і можливість довести, що ви здатні набагато більше, ніж може здатися. Гороскоп вказує, що на вас чекає незвичайне випробування, схоже на боротьбу. Для Овнів це стане своєрідною перевіркою життєвої стійкості. Боятися не слід, краще вкладіть у боротьбу максимальні зусилля.

ТЕЛЕЦЬ – Верховна Жриця

Дана карта сповнена містики та краси. Гороскоп нагадує, що вам не потрібно втручатися в поточні події. Зачекайте трохи, і ситуація сама візьму потрібний напрямок. У разі рішення все-таки втрутитися, важливо чітко усвідомлювати свої цілі, щоб уникнути можливих негативних наслідків.

БЛИЗНЮКИ – Місяць

Ця карта представляє суперечливі емоції: страх та відчуття удачі. Все залежить від того, які думки вас наповнюють зараз і які рішення були прийняті раніше. Можливо, вам доведеться вибирати нові життєві пріоритети, які можуть викликати сумніви на початку, але згодом підтвердять свою правильність. Якщо ви були добрі до оточуючих, то на вас чекає успіх; в іншому випадку варто бути готовим до наслідків.

РАК - Мир

Ця карта символізує відновлену єдність, гармонію та вдале завершення певного етапу подій. Згідно з гороскопом, ви, можливо, застрягли на поточному рівні, і настав момент виходу із зони комфорту для руху вперед. Досягнення мети, до якої ви йшли останнім часом, супроводжується новими знаннями та навичками, що дозволить вам відчути себе впевнено та задоволено.

ЛЕВ – Паж Кубків

Це надзвичайно сприятлива карта, згідно з якою ви зможете повністю насолодитися тим, чого раніше не вистачало. На вас чекають приємні зустрічі, захоплюючі бесіди, можливість відвідати цікаві місця та завести нові знайомства. Для творчих особистостей це чудовий час для просування у своїй справі. Однак для досягнення успіху важливо чітко визначити свої бажання та розробити плани на майбутнє.

ДІВА – Сімка Мечів

Карта Сімка Мечів вказує на те, що сила знання та ясний розум можуть перетворитися на хитрість, інтриги та обман. Можливо, ви опинилися в суспільстві, звідки виходить негатив. Гороскоп натякає на фільтрацію свого кола спілкування, щоб остаточно позбавитися тих, хто тягне вас вниз.

ТЕРЕЗИ – Четвірка Мечів

Четвірка Мечів представляє символ тимчасового затишшя, переривання активності та необхідного відпочинку. Згідно з гороскопом, сьогодні варто розглянути будь-які пропозиції, що обіцяють релакс та порятунок від стресу.

СКОРПІОН - Закохані

Карта символізує союз двох сердець, гармонію у стосунках, а також віру, довіру до партнера та правильний вибір. Тут є кохання і сексуальний потяг, а також романтична атмосфера на весь день. У будь-якому випадку, гороскоп віщує цікавий день. Постарайтеся насолодитися ним повністю.

СТРІЛЕЦЬ – Король Денаріїв

Карта відображає бажання володіти власністю, почуття впевненості в майбутньому та цінності реальних досягнень, перебуваючи в гармонії з навколишньою реальністю. У вас є матеріалістична спрямованість, але іноді відбуваються і поспішні дії. Якщо ви останнім часом вкладалися у сумнівні фінансові проекти, то можливі й втрати.

КОЗЕРІГ – Колесо Фортуни

Ця карта є символом майбутнього вибору, який вам належить зробити. Доля обов'язково підкаже, як вчинити у різних ситуаціях, а потім щедро винагородить. На вас чекають приємні сюрпризи, які можуть мати як матеріальний, так і духовний характер.

ВОДОЛІЙ – Смерть

Ця карта символізує завершення чогось значущого, що раніше займало важливе місце у вашому житті. Можливо, йдеться про розлуку, прощання чи втрату. Для Водоліїв, мабуть, це кінець довгострокового зв'язку, який варто було відривати від себе вже давно.

РИБИ – Туз Мечів

Ця карта передвістя нових сил та емоційного задоволення. Сьогодні вас, мабуть, відвідає нова думка, ідея, новий погляд на щось важливе та суттєве. Ви відчуваєте, що щось у вас починає змінюватись плавно і поступово. Не ігноруйте ці зміни, вони спрямовані на ваше благополуччя.

Нагадаємо, що поточний тиждень буде сповнений енергією змін, натхненням та непередбачуваними подіями.

Вас може зацікавити:

Звикли бути в центрі подій: які знаки Зодіаку не живуть без уваги оточення

Керуються розумом, а не емоціями: ТОП-3 спокійні знаки Зодіаку

Треба зібрати всю волю в кулак: в 2024 році п'ять знаків Зодіаку зможуть кардинально змінити своє життя