RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Війна може перерости в атомну: астролог назвав рік, коли Україна здобуде тактичну перемогу

Літо 2023 року буде "жахливо спекотним", оскільки повномасштабна війна в Україні може перерости в атомну.

Такий прогноз озвучив астролог Влад Росс.

За його словами, епіцентр подій прогнозується на липень-серпень. Літо 2023 року буде "жахливо спекотним", оскільки війна в Україні може перерости в атомну. Влад Росс попередив, що жодних перспектив встановлення перемир'я у найближчому році немає.

Читайте також: "Нехай палає": таролог розповіла, чи буде новий удар по Кремлю

Астролог не виключає, що Захід намагатиметься втягнути в переговорний процес Китай, інтереси якого перетинаються з Росією.

"Щоб Китай заборонив взагалі все, що стосується Російської Федерації - особливо заборонити застосування тактичної ядерної зброї. Дорогі друзі для вас інсайд: уже місяць як російські війська тренуються і готуються до застосування тактичної ядерної зброї. І найближчим часом будуть дуже великі переговори. Тільки один Сі Цзіньпін здатний зупинити Російську Федерацію, їхнє безшабашне КДБ, ФСБ та всіх цих Патрушевих. Дійсно ось дуже важлива ситуація для нас щодо того, щоб Китай якимось чином втрутився, але в Кремлі абсолютно безшабашні люди перебувають ”, - продовжив Влад Росс у своєму прогнозі.

Астролог не відкидає, що французький лідер Емманюель Макрон спробує особисто просити главу КНР Сі Цзіньпіна, щоб він "заспокоїв" свого союзника. Якщо таке станеться – це можна буде назвати дивом.

У будь-якому разі, як запевняє Влад Рос, Україна вистоє у протистоянні з Росією. Він також не виключив розширення території нашої країни за підсумками повномасштабної війни.

"До неї (Україна - ред.) навіть захочуть рано чи пізно стрибнути і Краснодарський край, і Ростов, і Бєлгород, і Брянськ. У будь-якому випадку ми вистоємо. Потрібно вистояти цього року, а 2025-го року все розгорнеться на користь нашої країни і тоді справді буде тактична наша перемога" , - резюмував астролог.

Раніше ми розповідали, що відомий мольфар дав прогноз закінчення війни.

Вас може зацікавити:

Буде ще цікавіше: мольфар розповів, що ще влаштують росіянам ЗСУ та Путін

Світова війна у 2025-му та переломні 2029-2032 роки: індійський хлопчик-пророк дав нове передбачення

Це операція прикриття від ФСБ: астролог розповів, чи є загроза Харкову і що насправді планує ворог