RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

​Території почнуть повертатися додому: українська провидиця розповіла, коли і якою буде перемога

До кінця року деякі тимчасового окуповані українські території будуть звільнені Збройними силами України.

Такий прогноз зробила українська провидиця Альона Бевз.

Читайте також: Свіча Путіна скоро догорить: пророк Юстин побачив кінець кровопролитної війни

"Я вважаю, що це буде наша перемога, бо росіяни звідти підуть – до кінця 2024 року деякі наші території почнуть повертатися додому. До червня 2025 року практично всі захоплені ворогом території будуть повертатися. Восени 2025 року почнуть говорити про ті території України, які ще не будуть повернуті - вони можуть не захотіти повертатися, очевидно , це ми будемо говорити про Донецьку, яка ще до 2027 року буде в статусі "сама собі хазяйка", - зазначила провидиця.

За її словами, це буде дуже емоційний період, буде йти багато різних розмов і проведено різних заходів, але ці території - Донецька і частина Луганської областей - будуть повернуті Україні пізніше. Цей процес почнеться з 2027 року.

До кінця 2025 року ті українські території, які хочуть в Україну, повернуться - бойових дій не буде. А вже в 2027 році буде вирішено питання про повернення так званих трьох спірних територій. Можливо, йдеться про Запорізьку, Донецьку і частину Луганської області.

За словами провидиці, в цілому 2025 рік для України пройде під знаком 18-го аркану - домашнього затишку; 2026 рік пройде під 5-тим арканом – ми будемо багато говорити, будемо демонструвати себе і показувати всім що ми перемогли. В 2027 рік Україна буде заходити під 19-тим арканом – це буде говорити про те, що в України є сильний статус і вона всім перемогла.

До уваги читача: прогнози майбутнього, а також різні прогнози пророків, астрологів та інших представників окультних наук є розважальним контентом.

Раніше ми розповідали, що провидиця побачила, яким буде кінець війни.

  • Вас може зацікавити:

Україна отримає точку опори: астролог і метафізик назвав рік закінчення війни

На нас чекають великі випробування: пророцтво старця Прохора про закінчення війни в Україні

Війна закінчиться на велике християнське свято: афонський монах отримав знамення про перемогу України