RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Їх неможливо вкрасти: топ-10 найпроблемніших для автовикрадачів моделей

Крім економічності, потужності, укомплектованості та інших важливих факторів при виборі машини, автовласники звертають важливу увагу на якість протиугінної системи, адже яка б машина не була хороша, якщо її вкрадуть, то який у цьому сенс.

ТОП-10 авто, яких крадуть найрідше, назвав український автомобільний ресурс "Твоя машина".

  1. Tesla Model S, X;
  2. Land Rover Discovery, починаючи з 2019 року;
  3. Porsche 911;
  4. Nissan Leaf;
  5. Audi A4;
  6. Mercedes-Benz G63 AMG;
  7. Bugatti Type 57;
  8. Ford Model T;
  9. Mercedes-Benz 540K;
  10. Waymo.

Частина моделей має надто помітний, характерний зовнішній вигляд, за яким буде дуже просто обчислити де знаходиться викрадена машина. Також такі авто, як Mercedes-Benz G63 AMG і 540K , Ford Model T, Bugatti Type 57 – вони вважаються раритетними, тому це стане проблемою для викрадачів за багатьма параметрами.

Десятим у списку є безпілотник від Google - Waymo, у якого немає керма і педалей, але є в запасі камери і датчики, які піднімають на сполох, якщо засіче злодія.

Також окремо від цього списку варто зазначити поліцейські службові автомобілі, які мають приховані транспондери і потрібно бути дуже відчайдушним викрадачем, щоб спробувати провернути свою справу з машиною.

Нагадаємо, у жовтні минулого року злодії викрали нову Tesla, але дівчина почала керувати нею з iPhone, такої халепи вони точно не чекали.

Раніше ми писали ТОП-5 авто для водія-початківця..