RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

18 вересня

Всі новини

Кокотюха після випаду на адресу «хамовитої» Забужко розповів про «вибух»

Український письменник Андрій Кокотюха відреагував на "вибух" коментарів до свого нещодавнього опублікованого повідомлення, в якому він висловився стосовно заяви української письменниці Оксани Забужко.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

В дописі він зауважив, що пише "навздогін поширеному мною посиланню, в якому Забужко різко не комплементарна до Ліни Василівни".

Кокотюха коментує: "Забужко хамовита, але то таке. Серед тих, хто коментує, є прихильники Забужко. Які дозволяють їй мати свою думку про все не світі. І це чудово, бо будь-яка людина, крім російської, бо то не люди, має право на власну думку та її висловлення".

Він зауважує, що "в принципі, донька Стефана (Оксана Стефанівна Забужко - "Апостроф") не скоїла злочину. Вона просто така".

Натомість зауважує на одному "але":

"Але! Якщо я чи хтось інший дасть не комплементарну оцінку самій пані Забужко - коментарі вибухнуть, як російський танк від української Стугни. І той, хто дозволив собі висловити свою думку про Забужко, буде навіки проклятий частиною спільноти. Отже, Боги існують. Як і небожителі. Забужко - можна все. Про Забужко - тільки пафосний позитив".

Нагадаємо, раніше "Апостроф" вже писав про коментар Кокотюхи про ситуацію, коли Оксана Забужко поставила під сумнів роль Ліни Костенко як дисидентки.