RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Люди з автоматами, поламаний літак і переноси рейсу: в київському аеропорту новий скандал з туристами

У столичному аеропорту "Київ" (Жуляни) розгорівся черговий скандал через проблеми з відправкою туристів на відпочинок. На цей раз не пощастило українцям, які збиралися в Єгипет.

Цією історією на своїй сторінці в Facebook поделілась користувач Анна Каранова, яка планувала відпочити за кордоном разом з мамою і дитиною. За її словами, виліт переносили близько десяти разів, при цьому ні туроператор JoinUp, ні авіакомпанія BravoAirways не могли дати чіткої відповіді про причини багатогодинної затримки. При цьому в якийсь момент навіть помінявся аеропорт вильоту.

Пасажирів годинами морили голодом в будівлі аеропорту, а менеджер фірми-туроператора після кількох наполегливих дзвінків з проханням пояснити ситуацію, взагалі перестав брати трубку.

Туристка розповіла, що після тривалого скандалу пасажирів завантажили в дивний літак без розпізнавальних знаків. При цьому, через півгодини польоту пілоти вирішили повернутися до Києва і відмовилися летіти на цьому літаку.

"Привезли до невідомого літака на запасну смугу. Запустили в літак. Гаразд. Злетіли. Покружляли ... 30 хвилин в небі. Стюардеса оголошує, що з технічних причин повертаємося в аеропорт Бориспіль. Шок. Це жарт??? Ні, не жарт. якщо хто не знає, перемовляється команда між собою англійською, щоб не створювати паніку серед пасажирів. Паніка-таки була ... Літак терпить крах ... Шок!!! Дякую пілотам - приземлилися нормально", - пише Каранова.

Як повідомляв "Апостроф", це не перший подібний скандал з затримкою вильоту туристів з аеропорту "Жуляни". Так, буквально тиждень тому в аеропорту "Київ" ім. Ігоря Сікорського ( "Жуляни") близько 70 осіб не могли два дня полетіти в Туніс.