RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Києві влаштували стрілянину через дівчину, є постраждалий: опубліковано фото

Співробітники поліції затримали в Голосіївському районі Києва чоловіка, який вистрілив в свого сусіда з травматичного пістолета через образи в сторону його дівчини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Попередньо встановлено, що на вулиці Малокитаївська між сусідами стався конфлікт.

"Коли потерпілий словесно образив дівчину правопорушника, зловмисник дістав травматичну зброю та здійснив у сторону киянина постріл. Згідно із медичною довідкою, 22-річний киянин отримав дотикове поранення плеча. Наразі його життю та здоров’ю нічого не загрожує", - розповів старший слідчий слідчого відділу Голосіївського управління поліції Євгеній Бишевич.

Слідчі вилучили стріляну гільзу та направили на експертизу. Детективи територіального підрозділу провели невідкладні слідчо-оперативні заходи, в ході яких встановили особу підозрюваного.

Під час патрулювання території наряд патрульної поліції затримав правопорушника. Це - 28-річний раніше не судимий житель Дніпропетровської області. Він мав при собі зареєстрований пристрій травматичної дії, калібр якого співпадає з вилученою з місця події гільзою. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, зброю вилучено та направлено на експертизу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 23 серпня в Харківській області чоловік влаштував стрілянину в будівлі пошти .