RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Через таких гинуть люди: мережу обурив дикий інцидент з неадекватом в Києві, відео

У Києві помітили неадекватного водія, який ледь не створив небезпечну аварійну ситуацію на дорозі.

Про це повідомляє користувач мережі Тетяна Руденька на своїй сторінці в Facebook.

Інцидент стався на Лабораторному провулку. За словами автора, там вузька дорога, де припарковано багато машин. Через це зайнятий тротуар, а пішоходам доводиться рухатися по проїжджій частині. Тому там слід їхати з особливою акуратністю.

Однак одного з водіїв така ситуація не збентежила і він жорстко порушив ПДР.

"Коротше, піднімаємося на верх до КПП ... і раптом, на швидкості, з повороту, вилітає це божевільне ... і тупо летить на нас" лоб в лоб ", - написала Тетяна.

Вона зазначила, що вони зуміли вирулити і зупинилися через шок. Але водій-неадекват здав назад і почав лаятися. За його станом можна було помітити, що він знаходиться під дією наркотичних препаратів або алкоголю.

"Гонщик" явно був під чимось! Посилав, погрожував, кричав істерично, смикався без кінця, його трясло і трясло, очі скажені ... навіть божевільні якісь! Я побігла в машину за телефоном для виклику поліції! Як тільки побачив, що я знімаю... дав по газам так, що мало не збив перехожого! Вже на КПП один з охоронців сказав нам, що цей неадекват, деякий час назад зніс охоронця автомобілем!", - написала Руденька.

Також очевидцям ситуації стало відомо, що зловмисник постійно сідає за кермо в такому стані. Живе він неподалік від госпіталю.

"Через таких неадекватів згодом гинуть люди! З цього боку госпіталю постійно багато людей. Там постійно ходять наші хлопці, які лежать в госпіталі, родичі, волонтери, та й звичайні люди! Друзі, будьте обережні... особливо ті, хто постійно приїжджає або приходить в госпіталь!", - підкреслила Тетяна.

Як повідомляв "Апостроф", в Дніпровському районі Києва неадекватний чоловік відкрив стрілянину по перехожій і автомобілях.