RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Київ зупинився у величезних пробках через мітинги біля Ради: як проїхати

Днем, у вівторок, 17 грудня, в центрі Києва заблокована частина центральних вулиць через те, що під стінами Верховної Ради проходить мітинг проти відкриття ринку землі, а також відбуваються сутички активістів з поліцією.

У мережі було опубліковано фото з вулиць, також сервіс Google-затори підтверджує інформацію.

Слід зазначити, що мітинг зібрався 17 грудня з 9 ранку. Його організаторами виступили ВО "Свобода", партія "Батьківщина", "Національний корпус", а також "Аграрна партія".

В даний момент в поліції вважають, що кількість мітингувальників - близько 2 тисяч осіб. Однак при цьому раніше правоохоронці демонтували намети і затримали кількох учасників акції, зіткнення також вплинули на рух в центрі столиці. В результаті конфлікту постраждали двоє поліцейських, вони були доставлені в лікарню. Також постраждали журналісти відомого в Україні інтернет-ЗМІ.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в ході мітингу проти продажу землі під Верховною Радою поліція затягувала активістів за машини і била. У підсумку учасників акції видавили з вулиці від готелю "Київ" у бік Ради і по Грушевського. Намети прибрали, приїхали "швидкі". Протестуючі залишилися біля будівлі парламенту.