RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У Києві винесли жорсткий вирок обвинуваченому у справі про вбивство ветерана АТО

У понеділок, 23 грудня, суд оголосив обвинувальний вирок 58-річному чоловіку, визнавши його винним в умисному вбивстві ветерана АТО Сергія Олійника, яке сталося в червні 2017 року біля Золотих воріт у Києві.

Про це повідомила речниця прокуратури Києва Надія Максимець у Facebook.

"До 13 років позбавлення волі засуджено обвинуваченого у жорстокому вбивстві ветерана АТО Сергія Олійника, яке сталося в червні 2017 року біля Золотих воріт. Кілька хвилин тому Шевченківський райсуд столиці оголосив вирок у цій резонансній справі. Прокурор у дебатах просив для обвинуваченого 13 років позбавлення волі. Таким чином суд повністю підтримав позицію сторони обвинувачення", - йдеться в повідомленні.

Підсудний себе винним у вчиненні злочину не визнав та просив його виправдати.

Фото: Facebook

За результатом судового засідання Шевченківський райсуд столиці підтримав позицію державного обвинувача, визнав чоловіка винним за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України та призначив йому покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.

Злочин стався 22 червня 2017 року на вул. Ярославів Вал неподалік станції метро "Золоті ворота". Під час раптово виниклого конфлікту обвинувачений, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, завдав потерпілому смертельне ножове порання в площину грудної клітини. Трагедія сталася на очах сина та дружини загиблого чоловіка.

Фото: Facebook

Вчинивши вбивство, зловмисник намагався втекти з місця події та знищити речові докази, але був "по гарячих слідах" затриманий правоохоронцями.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що до кінця свого життя відсидить за гратами 41-річний мешканець Херсонщини, який 6 років тому убив свою співмешканку та її малолітню дочку.