RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

У Telegram з'явилися нові круті функції: як їх підключити

Напередодні Нового, 2022 року, користувачів популярного месенджера Telegram очікує сюрприз у вигляді доповнень та оновлень.

Подробиці повідомляє Telegram-канал TON.

Тепер можна реагувати за допомогою емодзі на повідомлення у каналі. Увімкнути цю можливість можуть адміни каналів (Керування каналом > Реакції > Увімкнути реакції). У налаштуваннях профілю можна встановити "за замовчуванням" (Налаштування > Установки чатів > "Швидка реакція") — вона буде автоматично використовуватися при подвійному тапі на повідомлення.

Крім того, тепер можна приховувати текст, якщо в ньому є спойлер. Для цього потрібно виділити текст і вибрати три крапки в меню і далі "прихований". Після надсилання текст буде прихований - щоб переглянути вміст, потрібно натиснути на закритий текст.

Також можна перекладати будь-які повідомлення на вибрану користувачем мову. Увімкнути перекладач можна в "Параметри > Мова > Увімкнути переклад".

І нарешті, з'явилася можливість згенерувати QR-код для будь-якого профілю, групового чату, каналу або бота, що має публічне посилання. Щоб швидко створити QR-код, потрібно натиснути на іконку поруч із публічним посиланням у профілі користувача або чату.

Раніше ми повідомляли, що 27 грудня в роботі месенджеру Telegram стався масштабний збій.