RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У ФФУ розповіли, як прихильники російських терористів ламають кар'єру Зозулі

Президент ФФУ Андрій Павелко відреагував на поведінку іспанських уболівальників, які заблокували трансфер українського футболіста Романа Зозулі в "Райо Вальєкано".

Нагадаємо, що прихильники мадридського клубу звинуватили українця в тому, що він нібито є "неонацистом".

"Я знайомий із Роман Зозуля давно і точно знаю, що він не є неонацистом, як це стверджують окремі вболівальники мадридського "Райо Вальєкано". Також я знаю, що Зозуля, як справжній патріот, допомагав і допомагає нашим військовим, стримуючим атаки російських терористів в зоні АТО. Так роблять всі громадяни України.

Але невелика група фанатів іспанської команди вважала, що це неправильно, тому заблокувала перехід Романа в свій клуб. В результаті гравець національної збірної України в наступні півроку може взагалі залишитися поза футболом. Ситуація просто кричуща: іспанські прихильники російських терористів ламають кар'єру українському футболісту. Це абсурд!

Наше завдання – допомогти Зозулі, щоб він не пропустив цей сезон і не втрачав форми. ФФУ вже готує звернення до керівництва ФІФА, УЄФА і Федерації футболу Іспанії з проханням втрутитися і допомогти нашому гравцеві. Також ми сподіваємося на сприяння у вирішенні цієї проблеми посольства України в Іспанії. З Романом ми підтримуємо постійний зв'язок і будемо надавати йому всіляку допомогу", – написав Павелко на своїй сторінці в Facebook.

Раніше "Апостроф" повідомляв, агент Зозулі розповів відреагував на скандальну повернення футболіста в "Бетіс"