RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Португалія в овертаймі виграла "бронзу" Кубка Конфедерацій: відеоогляд матчу

У матчі за бронзові нагороди Кубка Конфедерацій збірна Португалії грала зі збірною Мексики. Зустріч завершилася перемогою португальської збірної в додатковий час.

У першому таймі збірна Португалії не реалізувала пенальті, який був призначений після відеоповтору, і в підсумку пропустила першою - на початку другої половини гри після прострілу Чічаріто м'яч рикошетом від ноги Нету влетів в сітку воріт. Піти від поразки Португалії вдалося вже в компенсований до тайму час - Пепе пішов в атаку і зрівняв рахунок.

В овертаймі португальці знову заробили право на одинадцятиметровий і на цей раз реалізували його - з пенальті відзначився Адрієн Сілва. Заключні 15 хвилин гри Португалія провела вдесятьох, однак і мексиканці не дограли зустріч в повному складі. В результаті португальська збірна зуміла втримати мінімальну перевагу в рахунку.

Португалія - Мексика - 2:1
Голи: Пепе, 90+1, Адрієн Сілва, 104 (пенальті) - Нету, 54 (автогол)

Португалія: Руй Патрісіу, Пепе, Елізеу, Нелсон Семеду, Нету, Піцці (Вільям, 90), Данилу (Андре Гомеш, 82), Нані (Куарежма, 70), Моутіньо (Адрієн Сілва, 82), Желсон Мартінш, Андре Сілва

Мексика: Очоа, Маркес (Фабіан, 105), Морено, Лайюн, Гуардадо (Джон. дос Сантос, 80), Рейес, Еррера, Вела, Араухо, Перальта (Лосано, 61), Ернандес (Хіменес, 85).

Вилучення: Нелсон Семеду (106), Хіменес (112).

На 16-й хвилині матчу Андре Сілва не реалізував пенальті (воротар)

Нагадаємо, у фіналі зіграють Чилі та Німеччина. "Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу Чилі - Німеччина.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Кріштіано Роналду покинув Кубок Конфедерацій через народження близнюків.