RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.45
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

Всі новини

У Москві вбито екс-воротаря збірної СРСР: стали відомі страшні подробиці

У Москві було убито екс-голкіпера збірної СРСР з хокею Віктора Толмачова. Життя колишнього хокеїста обірвалося на 79-му році.

Тіло Толмачова було знайдено співробітником поліції в квартирі екс-хокеїста. При цьому 55-річна дочка Толмачова, яка вже зізналася в скоєнні злочину, проживала в квартирі поруч з трупом протягом деякого часу.

За інформацією правоохоронних органів, Толмачов помер від колото-різаних поранень, йому завдали кілька ударів ножем в область грудної клітини.

"Бачили його на початку серпня в останній раз. Потім він пропав. Я ще ходила і говорила: "Кудись Віктор зник, два тижні його не бачу". Потім вже зателефонувала його колишня дружина нашому дільничному. Це було в п'ятницю. Сказала, що не може вийти з ним на контакт. Він прийшов і перевірив. Дочка Толмачова відкрила йому двері, не хотіла його пускати. Він запах відразу відчув. В лоб її стукнув, в квартиру штовхнув і увійшов. А він там лежить в поліетилен і ганчірки загорнутий. Півтора місяці він там пролежав", - розповіла РЕН-ТВ сусідка Толмачова, повідомляє Championat.com.

Відзначимо, що Толмачов провів десять матчів у складі збірної СРСР. Чотири рази голкіпер ставав чемпіоном СРСР у складі московського ЦСКА.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в Росії зарізали відомого легкоатлета.