RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Український боксер підірвав мережу потужною промовою в Росії: опубліковано відео

Українець Олександр Хижняк, якого визнали найкращим боксером світу за підсумками 2017 року, відзначився красивим вчинком на церемонії нагородження в Сочі.

Вийшовши на сцену і отримавши нагороду від Міжнародної боксерської асоціації, Хижняк виголосив промову українською мовою.

"Дуже приємно бути сьогодні на цьому форумі серед кращих боксерів світу. Дуже приємно представляти свою країну - не тільки в цьому залі, а й на рингах усього світу", - підкреслив український боксер.

"Хочу подякувати свому батьку і тренеру Олександру Хижняку за постійну підтримку і допомогу, міжнародній асоціації, а також всім тим, хто вважає мене гідним цієї нагороди. Хочу подякувати організаторам цього заходу, а також федерації боксу, яка організувала нам теплий прийом, президенту ФБУ Володимиру Продивусу, віце-президенту ФБУ Дмитру Шенцеву, а також усім присутнім", - сказав Хижняк.

Нагадаємо, в 2017 році Хижняк виграв золоті медалі чемпіонату Європи та чемпіонату світу, за підсумками якого був визнаний найкращим боксером турніру.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що українського чемпіона Олександра Усика можуть змусити провести бій з російським боксером.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс