RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Відомий письменник звинуватив легендарного німецького тренера в нацизмі

Народний письменник Азербайджану Чингіз Абдуллаєв критично висловився про заяву головного тренера "Ліверпуля" Юргена Клоппа по місцю проведення фіналу Ліги Європи.

Так, в Facebook Абдуллаєв написав наступне: "Клопп - абсолютний професіонал і видатний фахівець. Це дійсно так. Але його висловлювання про вибір Баку мене покоробили. "Що вони там їли на сніданок, коли вибирали Баку для проведення фінального матчу?" - запитав він . І тепер уже я хочу уточнити у гера Клоппа. Що він їв на сніданок, коли дозволив собі подібні хамські висловлювання на адресу моєї країни?

Просто хочу нагадати німцеві Клопп, що в основі ідеології націонал-соціалізму як раз лежало поділ народів на "арійців" і другосортних, що підлягали знищенню. Всіх цих слов'ян, євреїв, циган. Ні, звичайно, він не виступає з подібними дикими заявами. Але пахне дуже сильним елементарним нехтуванням до іншої країни і до іншого народу!".

Нагадаємо, фінал Ліги Європи відбудеться 29 травня на стадіоні "Олімпійський" у Баку. За трофей поборються лондонські "Челсі" і "Арсенал".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що один з найкращих футболістів світу прийняв несподіване рішення по своїй кар'єрі.