RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Турнірні таблиці топ-чемпіонатів після матчів 8-9 травня

8 і 9 травня відбулися матчі чергових турів в провідних європейських чемпіонатах. У кожному з турнірів триває запекла боротьба за призові і єврокубкові місця.

АНГЛІЯ

"Манчестер Сіті" міг стати чемпіоном, але програв "Челсі" (1:2) і оформлення титулу відкладено. "Манчестер Юнайтед" здобув важку перемогу над "Астон Віллою" (3:1) і практично гарантував собі путівку в Лігу чемпіонів. Несподівано програли свої матчі "Лестер" і "Вест Гем", тому боротьба за четверте місце загострилася. Непогані шанси на потрапляння в топ-4 є у "Ліверпуля", який всього на три очки за втраченими відстає від "Лестера", у якого дуже складний графік матчів. При цьому "Вест Гем" значно погіршив свої шанси в боротьбі за потрапляння в Лігу чемпіонів.

До кінця сезону "Челсі" залишилося зіграти з "Арсеналом", "Лестером" і "Астон Віллою". "Лестер" зустрінеться з "Манчестер Юнайтед", "Челсі" і "Тоттенгемом". "Вест Гем" зіграє з "Брайтоном", "Вест Бромвічем" і "Саутгемптоном". На "Ліверпуль" чекають поєдинки з "Манчестер Юнайтед", "Вест Бромвічем", "Бернлі" і "Кристал Пелас".

Турнірна таблиця АПЛ

ІСПАНІЯ

"Барселона" і "Атлетіко" зіграли внічию з рахунком 0:0 і дали шанс "Реалу", але королівський клуб не зумів обіграти "Севілью" - 2:2. Таким чином, завзята боротьба за титул триває. "Атлетіко" зберіг перше місце і на два очки випереджає "Реал" і "Барселону". Теоретичні шанси на титул зберігає "Севілья", але це малоймовірно.

До кінця сезону "Атлетіко" зіграє з "Реалом Сосьєдад", "Осасуною" і "Вальядолідом". "Реал" зустрінеться з "Гранадою", "Атлетіко" і "Вільярреалом". На "Барселону" чекають поєдинки з "Леванте", "Сельтою" і "Ейбаром". "Севілья" проведе зустрічі з "Валенсією", "Вільярреалом" і "Алавесом".

Турнірна таблиця Ла Ліги

НІМЕЧЧИНА

"Баварія" оформила чемпіонський титул, який став для клубу 31-м в історії. "РБ Лейпциг" забезпечив собі місце в топ-4 і участь в Лізі чемпіонів. За дві путівки в головний клубний турнір Європи триває запекла боротьба. "Вольфсбург" і "Боруссія" Дортмунд виграли свої матчі, а ось "Айнтрахт" несподівано втратив очки.

"Вольфсбургу" залишилося зіграти з "РБ Лейпциг" і "Майнцем". На "Боруссію" чекають матчі з "Майнцем" і "Баєром". "Айнтрахт" зустрінеться з "Шальке" і "Фрайбургом".

Турнірна таблиця Бундесліги

ІТАЛІЯ

"Ювентус" несподівано програв "Мілану" і випав з топ-4. "Аталанта" здобула перемогу завдяки черговому голу Руслана Малиновського. Також перемогу здобув "Наполі", а ось "Лаціо" програв і значно погіршив свої шанси на потрапляння в Лігу чемпіонів.

До кінця сезону "Атапанта" зіграє з "Беневенто", "Дженоа" і "Міланом". "Мілан" зустрінеться з "Торіно", "Кальярі" і "Аталантою". "Наполі" зіграє з "Удінезе", "Фіорентиною" і "Вероною". На "Ювентус" чекають поєдинки з "Сассуоло", "Інтером" і "Болоньєю". "Лаціо" зустрінеться з "Пармою", "Ромою", "Торіно" і "Сассуоло".

Турнірна таблиця Серії А

ФРАНЦІЯ

ПСЖ зіграв внічию з "Ренном" (1:1) і збільшив відставання від "Лілля" до трьох очок. Більш того, тепер у парижан виникли складнощі з утриманням другого місця, яке дає пряму путівку в Лігу чемпіонів, так як до клубу наблизилися "Монако" і "Ліон".

"Ліллю" залишилося зіграти з "Сент-Етьєном" і "Анже". ПСЖ зустрінеться з "Реймсом" і "Брестом". На "Монако" чекають поєдинки з "Ренном" і "Лансом". Ліонці зіграють з "Німом" і "Ніццою".

Турнірна таблиця Ліги 1

Раніше повідомлялося, що завершився 30-й чемпіонат України.