RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

​Іще понароджують: журналіст звернув увагу, як путінська пропаганда "відреагувала" на катастрофу Іл-20

Журналіст Аркадій Бабченко зауважив, що Росія не сильно "скорботи" за загиблими в авіакатастрофі над Середземним морем співвітчизниками.

Про це він написав у своєму Telegram каналі.

"А ви помітили, що на скорботу всім уже насрати? Уже ніяких сенаторів клінцевичів, депутатів мілонових, ніякого слюнобризкання по телевізору, ніяких передовиць в "МК" і "КП" із заголовками про тварин і вихрестів, ніяких зконопроектів до вимог позбавляти громадянства за нескорботу, ніяких "за пацанів", ніяких масових багатотисячних поховань, ніякого цькування - ні-чо-го. Життя в Мордорі знову увійшла в свою звичайну колію: помер черговий Максим - ну і хер з ним. Іще народять. Пенсії важливіші. Жерти хочеться більше, ніж плакати. Дуже слабенько в цей раз, товариші. Ну таки дуже слабенько. Чого нескорбим, альо?", - написав журналіст.

Нагадаємо, літак Міноборони РФ з екіпажем з 15 осіб був збитий в ніч на 18 вересня під час заходу на посадку на аеродром Хмеймім в Сирії. Російська влада звинуватила Ізраїль у створенні ситуації, через яку засоби ППО Сирії збили Іл-20.

Як повідомляв "Апостроф", російський президент Володимир Путін назвав катастрофу ланцюгом трагічних випадкових обставин. При цьому він заявив, що після катастрофи російського літака Іл-20 дії РФ будуть спрямовані на забезпечення безпеки російських військовослужбовців і об'єктів в Сирії.

Також детальніше про інцидент зі збитим російським літаком Іл-20 читайте в матеріалі "Апострофа": Російський літак в Сирії могли збити військові Путіна.