RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Чи не від лукавого: гламурний поп з РПЦ пояснив свої "елітні" фото

Російський священик протоієрей РПЦ В'ячеслав Баскаков прокоментував скандальні фото, зроблені ним під час шопінгу в люксових модних будинках.

Про це повідомляє "Ахілла".

У своєму зверненні він визнав, що фото були зроблені їм, і попросив вибачення у всіх, кого "образив і ввів в оману і осуд, і наругу через мене Святої Церкви".

"Так, це мої фотографії, їм від року і більше. Тільки не всі речі мені належать - більшість (особливо тапки і велику валізу) - фотографії мої в магазині. Купити це не по кишені ніякому священика. Та й нема чого. Зараз я вважаю такі фотографії дурними, дитячими, навіть гріховними. А в ті дні це було в форматі соціальної мережі - ставити все, що подобається і не гріховно. Намагався бути відкритою людиною. Мене попереджали, але я боровся за цю "свободу", - сказав він.

"Мені дуже соромно, і я несу повну за це відповідальність. Я понесу епітимію, закрию Інстаграм, раз не вмію вести себе скромно і адекватно", - додав Баскаков.

Він також запевнив, що у нього немає "мільйонів" і поскаржився на здоров'я.

"На даний момент велика заборгованість по кредитах через хворобу - невралгія трійчастого нерва. Я нічого в цьому житті не заробив! Це все від моєї мами - і квартира, і многая обстановка. Пишу з лікарні. Мені зараз дуже погано. Слава моя в соромі ... ", - зазначив священик.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що ФСБ збиралася закинути в Україну "священиків"-диверсантів.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ
Теги: РПЦ, Росія