RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Трампа готові "винести" з Білого дому: озвучено цікавий прогноз по виборах у США

Більшість зовнішньополітичного американського істеблішменту налаштована до президента США Дональда Трампа негативно, що може позначитися і на результатах президентських виборів.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський, який проживає у Вашингтоні.

"Стала знаменитою фраза одного з генералів - це було сказано ще в червні, коли Трамп намагався використовувати військових для розгону мітингів BLM, а вони відмовилися, тому що це порушує конституцію... Так ось, обговорюючи вірогідність, що Трамп відмовиться йти, генерал сказав - "ну тоді ми його винесемо з Білого дому самі", - зазначив він.

За словами Піонтковського, 3-6 листопада, коли йтиме підрахунок голосів, буде дуже драматичним періодом, якщо не буде розгромної перемоги Байдена. Якщо розрив буде невеликим, буде можливість вимагати перерахунку голосів в одному або декількох штатах, особливо, якщо там - республіканські адміністрації.

"Звичайно, Трамп буде триматися за владу відчайдушно, бо, залишаючи Білий дім, він потрапляє під десяток кримінальних справ, пов'язаних в першу чергу з розслідуванням його фінансової діяльності за останні десятиліття. Він не подає податкові декларації, є великі підозри з приводу позик, які він отримував від Deutsche Bank з подачі кремлівської влади. Якщо Трамп позбудеться імунітету, він ступить на дуже хиткий грунт. І тому буде боротися до кінця", - підсумував політолог.

Читайте детальніше в матеріалі "Апострофа": Доля виборів президента США вирішиться в шести штатах - Андрій Піонтковський.