RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Путіна зарахували ДНР/ЛНР до сил зла

У російському Міністерствi оборони назвали сепаратизм однією з трьох головних "сил зла".

Про це заявив заступник голови російського військового відомства Анатолій Антонов, повідомляють "РИА Новости".

Міністри оборони держав Шанхайської організації співпраці (ШОС) домовилися боротися з трьома "силами зла": тероризмом, екстремізмом і сепаратизмом на зустрічі в Астані.

За словами заступника міністра Антонова, учасники переговорів висловили впевненість, що приєднання майбутніх членів ШОС до військової співпраці "стане важливим напрямом зміцнення взаємної довіри".

Антонов зазначив також, що координація дій є особливо важливою в умовах "зростаючої загрози міжнародного тероризму і релігійного екстремізму".

Представники ШОС обговорили підготовку спільних антитерористичних навчань "Мирна місія-2016", які відбуваються кожні два роки. Цього року маневри вперше пройдуть на території Киргизії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Україні розповіли про те, як президент РФ Володимир Путін розгойдує проросійський сепаратизм у Республіці Казахстан.

Популярність сепаратизму на Донбасі пов'язана багато в чому з наївністю місцевих жителів, які, щоб відволіктися від реальності, повірили в "казки" російської пропаганди.