RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Стало відомо про кримськi "подвиги" путінського льотчика, який розбився під Москвою

Льотчик винищувача Су-27, який розбився пlд Москвою, раніше брав участь у шоу "Авiадартс-2016" в окупованому Росією Криму.

Про це повідомляє РИА Новости Крим.

Загиблий під Москвою в авіакатастрофі Сергій Єременко — один з пілотів авіаційної групи вищого пілотажу "Російські витязі", який брав участь у "Авiадартсу-2016" і показових виступах в окупованих Феодосії та Севастополі.

"Нові елементи він опанував: нещодавно був ювілей групи, потім — "Авiадартс-2016" у Криму, де він брав участь і виконував польоти. Нових елементів особливо-то і не було", — розповів колега загиблого, колишній командир пілотажної групи "Стрижі" Валерій Морозов.

Він назвав Єременко досвідченим і грамотним льотчиком.

"Загиблий в Підмосков'ї пілот Су-27 брав участь у "Авиадартсе" в Криму. Карма у нас, однак, сильна", — коментують цю новину в Twitter RoksolanaToday&Крим.

Нагадаємо, російська влада влаштувала в анексованному Криму змагання військових льотчиків "Авiадартс-2016", вони стартували на українському півострові 28 травня і тривали до 5 червня.

https://apostrophe.ua/news/world/ex-ussr/2016-05-29/putin-ustroil-aviasorevnovaniya-na-poligonah-okkupirovannogo-kryima-opublikovano-video/60619

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явився відеозапис з місця виявлення уламків російського винищувача Су-27 у Пушкінському районі Підмосков'я.

У російському Міністерстві оборони заявили, що льотчик винищувача Су-27 намагався відвести літак в бік від населеного пункту.