RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

В сети хвиля обурення через майбутнiй концерт російської зірки в Києві

У користувачів соціальних мереж викликала обурення інформація про те, що відомий російський співак Олександр Малінін дасть сольний концерт у Києві.

З приводу його гастролей обурюються в Twitter Edmond Dantes.

"О! Тепер Малінін їде до Києва з сольним концертом. Як вони вже за**али своїм великоросійським мистецтвом", — написав користувач мережі мікроблогів.

"Так вони ж до нас прут не з власної ініціативи — хтось з наших їх запрошує, обіцяє організувати концерти, виплатити гонорар і т. п..", "Спочатку вони роблять запит, а потім наші допомагають їм з організацією", "А може і навпаки — наші пропонують організувати концерт. Проте від зміни доданків сума не змінюється — запитувати за ці "гастролі" треба з наших", "Навіщо пускати сюди цих російських гомосексуалістів?", "А куди цьому шлаку ще їхати, в Європу? Наші не були б ідіотами, не купували б квитки на це г**ношоу", "Нехай у себе бабло косять, н**р сюди їхати, гнати ганчірками цих заробітчан", "За поребрик", — коментують інші користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", в минулому році поет і драматург Юрій Рибчинський поскаржився, що не зміг покликати на свій ювілей який відзначався у Києві, російського співака Олександра Малініна з-за можливої цькування з боку Кремля.