RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Вандали на війні: волонтери показали нові фото російських мінерів в Сирії

Волонтери міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm помітили в Алеппо російських саперів, які раніше "засвітилися" в Пальмірі та опублікували їх фото.

У співтоваристві повідомили, що помічені військові числяться в Міжнародному мінному центрі (селище Нахабіно Красногорський район Московської обл.). З ними разом перебувають військовослужбовці інженерно-технічного батальйону з Мурома (в/ч 11105).

Особлива увага звертається на те, що російські солдати залишають на стінах напівзруйнованого Алеппо написи, наприклад, "Алеппо наш".

"Така мазанина в стилі "Тут був Вася" більше схожа на те, як тварини мітять територію. До подібного мистецтва відноситься не особливо зрозумілий нормальній людині напис на стіні історичної будівлі "Алеппо наш", яка підкреслює, що це територія російського впливу і співзвучна з гаслом злочинної анексії півострова Крим — "#крымнаш", - зазначають волонтери.

Крім того, військові РФ придумали свого роду гру, спрямовану на знаходження слідів присутності в сирійському місті товаришів по службі.

Як повідомляв "Апостроф", волонтери вказали на деталі загибелі військових РФ в Сирії.