RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Батько і син: в Росії розповіли про стосунки Путіна і Медведєва

Російський політолог Станіслав Бєлковський розповів про стосунки президента РФ Володимира Путіна та російського прем'єра Дмитра Медведєва як політичних "батька" і "сина".

Про це він написав у своїй колонці на сайті видання "Собеседник".

Бєлковський нагадав, що згідно з даними недавнього соцопитування, 45% росіян у тій чи іншій мірі хотіли б відставки Медведєва і його кабінету, а не хотіли б тільки 33%. При цьому політолог звертає увагу на скандальні матеріали про нерухомість російського прем'єра і численні ляпи, зокрема, відомий "грошей немає, але ви тримайтеся там"

"У зв'язку з цим знову в повний зріст постає одвічне питання російської політики: і що? Приберуть, стало бути, непопулярного прем'єра перед президентськими виборами-2018, щоб полегшити Путіну завдання отримання 70% голосів при 70-відсотковій явці виборців? Або, навпаки, залишать назавжди, бо президент у жодному випадку не приймає рішень під зовнішнім тиском", - зазначив Бєлковський.

Як повідомляв "Апостроф", Дмитра Медведєва, який зібрав на себе весь негатив російської влади, можуть відправити у відставку за кілька тижнів до президентських виборів, щоб отримати схвалення населення Росії. Таку думку висловив екс-депутат Державної думи РФ Ілля Пономарьов.