RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У США розповіли погані для Путіна новини щодо України

Незважаючи на браваду президента США Дональда Трампа і членів його адміністрації після переговорів з російським лідером Володимиром Путіним, в Америці посилюються антиросійські настрої.

Про це написав у колонці для "Апострофа" російський політолог, який сховався від переслідувань влади РФ у США, Андрій Піонтковський.

За його словами, формула Трампа "про просування вперед" у відносинах з РФ, яку він запропонував на зустрічі з Путіним, викликала дуже велику хвилю критики в США.

"Антикремлівську і проукраїнські настрої тільки посилюються. І дуже характерно, до речі, призначення спеціального представника Сполучених Штатів з обговорення з Росією українського питання Курта Волкера", - зазначив Піонтковський.

Він підкреслив, що Волкер - "яструб з яструбів з українського питання".

"Нічого хорошого для РФ на українському напрямку і у всіх інших аспектах російсько-американських відносин не передбачається. Незважаючи на щире бажання Трампа зробити для Путіна щось приємне", - пише Піонтковський.

На його думку, чим більше Трамп робить якісь кроки назустріч Путіну, тим більше обурення це викликає в американському істеблішменті, включаючи членів кабінету.

"У найближчі дні, поза всяким сумнівом, в Палаті представників буде затверджено законопроект, який майже одноголосно було прийнято у Сенаті, про посилення санкцій щодо Росії", - підсумував політолог.

Детальніше про відносини США і Росії читайте в колонці російського політолога Андрія Піонтковського "Трампнаш стає каменем на шиї Путіна: є хороші новини для України", яка опублікована на "Апострофі".