RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Обстріл мирних людей з вертольоту: в Росії поставили діагноз армії Путіна

Російський блогер і фінансист Слава Рабинович в контексті нанесення ракетного удару вертольотом по людям під час навчань "Захід-2017" вказав на невідповідність російської армії світовим стандартам.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

"Одна справа, коли абсолютно очевидно, що російська армія не готова брати участі в міжнародній коаліції в Сирії, навіть якби таке бажання було при іншому посібнику в Росії і були б спроби втілити це в життя. А з такими інцидентами, як з вертольотом, участь Росії в міжнародній коаліції в Сирії абсолютно неможливо", - сказав Рабинович.

Також він обурився, що навіть цей інцидент не стали активно висвітлювати російський ЗМІ.

"Тобто, вертоліт завдає удару по глядачам на полігоні, російські військові гинуть на Донбасі і в Сирії, відбуваються якісь ще подібні речі, включаючи навіть терористичні акти, але це не показують по телевізору, не висвітлюють путінські ЗМІ. Все це вилазить в соцмережах і ми всі кажемо: так, просто вертоліт мав технічний збій, просто вдарив по людям, по машинам, просто російські ЗМІ нічого про це не показали, не розповіли, просто не повідомляється нічого про терористичні акти, просто порушується конституція, і Путін йде на енний строк, просто у віолончеліста Ролдугіна виявляється 2 мільярди доларів на офшорних рахунках і так далі по списку", - підкреслив фінансист.

"Це говорить про те, що путінська ОЗУ повністю демонтувала держава і займається тим, що було показано у тому чудовому мультфільмі, який в Росії заборонений, з приводу того, як Путін "має" Росію", - додав він.

Також Рабінович згадав і інцидент з падінням літаків на крейсері "Адмірал Кузнєцов" біля берегів Сирії.

"І, власне кажучи, НАТО не знищила жодного російського військового літака за всю історію існування організації. А "Адмірал Кузнєцов" знищив одразу кілька під час свого так званого походу. І той інцидент, який стався тільки що, - з тієї ж серії", - каже блогер.

Читайте повну версію інтерв'ю зі Славою Рабиновичем: "Ракетами по людях: весь жах ситуації, яку створив Путін".