RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Багато бажають, щоб він скоріше пішов: в Україні розповіли про невдоволення російських еліт Путіним

Український журналіст Денис Казанський вважає, що російські еліти хочуть якнайшвидшого відходу Володимира Путіна з поста президента РФ.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

"Знову ж таки, не можу вважати себе знавцем російських реалій, але мені здається, що зараз Путін в силу якихось іміджевих моментів не може здати назад. А більшість тих людей, які є якимись олігархами, бізнесменами і впливовими політиками, дуже б хотіли, напевно, позбутися цього тягаря, щоб повернути собі можливість, по-перше, нормально вести бізнес, заробляти, по-друге, нормально їздити по інших країнах, у тому числі в Америку", - каже Казанський.

Він звернув увагу, що Росія значно відрізняється від тієї ж Північній Кореї.

"Росія в цілому по структурі економіки та бізнесу - все-таки частина західного світу. Це ж не Північна Корея, якій дійсно побоку, хоч відріж від SWIFT, це держава в державі, ізольоване, практично без будь-яких економічних зв'язків із Заходом. А Росія повністю зав'язана на Заході. І тому, я думаю, остаточно розривати ці відносини її елітам невигідно. Я думаю, що саме тому багато хто бажають, щоб Путін скоріше пішов, і скоріше вирішити цю ситуацію з Україною", - підкреслив журналіст.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "На Донбасі ненавидять ДНР-ЛНР, а щодо любові до Україні потрібно бути реалістами - журналіст Денис Казанський".