RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Залишаються тільки два способи: у Росії розповіли, як можна прибрати Путіна

Усунути чинну владу в Росії можна лише в двох випадках.

Про це "Апострофу" розповів російський блогер і фінансист Слава Рабінович.

За його словами, одним із способів є масові мітинги протесту і революція. Однак блогер вважає, що даний варіант фактично реалізовується, оскільки президент РФ Володимир Путін оточив себе численними силовими відомствами.

"Відповідно, єдина можливість здійснити вуличну революцію – це цифри, які можуть вийти на вулиці, як в Україні. Якщо вийде мільйон людей, а краще два, ні Росгвардія, ні ОМОН, ні ФСО нічого не зможуть зробити проти них. Вони просто відмовляться стріляти в народ, відмовляться скоювати злочини. Але за виходу на вулиці жалюгідних тисяч осіб або навіть кількох десятків тисяч вулична революція не відбудеться. Ми повинні побачити серйозні цифри, ну хоча б півмільйона! Але серйозна революція може, звичайно, відбутися за мільйона або двох. Власне кажучи, як це було в 1991 році", - пише Рабінович.

Другим способом змішування Путіна, зазначив він, є розкол серед російської політичної еліти, який вже з'явився і може посилитися з новими санкціями США.

"Проте, я думаю, саме таким чином, внаслідок розколу "еліт", у підсумку Путін втратить владу. У цьому є певна трагедія і небезпека. Адже коли всі легальні способи зміни влади знищені, залишаються тільки нелегальні. А вони носять непередбачуваний характер, і це погано для всіх. Але ми в цьому не винні, і, сподіваюся, колись ватажки путінського ОЗУ відповідатимуть і за це теж", - резюмував фінансист.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Путін живим не піде: залишилося тільки два способи змінити владу в Росії