RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

На Заході попередили Україну про можливий "апокаліптичний сценарій" Кремля

Якщо Керченський міст не зможе вирішити транспортні та логістичні проблеми окупованого Криму, Російська Федерація може спробувати "пробити" наземний коридор на півострів.

Про це заявив старший науковий співробітник Інституту євро-атлантичного співробітництва в Києві Андреас Умланд, повідомляє "Укрінформ".

"Це стало б апокаліптичним сценарієм", - сказав він.

Разом з тим, Умланд зазначив, що міжнародна обстановка змінюється, а з нею "ймовірність різних сценаріїв то збільшується, то зменшується, всі вони перебувають в постійному динамічному розвитку".

Так, якщо президент РФ Володимир Путін після свого переобрання вирішить щільніше зайнятися внутрішніми соціально-економічними питаннями, то ситуація на Донбасі може змінитися в позитивному напрямку.

"З Росією багато буде залежати від того, які в Кремлі розставлять пріоритети. Якщо це будуть соціально-економічні питання, то Москва постарається добитися скасування або ослаблення санкцій", - підкреслив експерт.

Як повідомляв "Апостроф", координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук вважає, що Путін влаштував військові навчання в окупованому Криму, щоб показати свою військову міць на півострові і дати сигнал Україні і Заходу.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Кремль знову брязкає зброєю: є тривожний сигнал з Криму.