RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Я такої бідності в житті не бачив: Кравчук пригадав, як подорожував по Росії

Перший президент України Леонід Кравчук, який раніше стверджував, що Росія вміє тільки погрожувати, заявив, що в житті не бачив такої бідності, як в регіонах РФ.

Про це він розповів в інтерв'ю "Обозревателю".

Відзначається, що Кравчук подорожував по різних регіонах Росії, аж до Уралу, під час навчання в Академії суспільних наук при ЦК КПРС.

такої бідності, як там, у житті своєму не бачив. Приходиш в магазин, а там тюлька і горілка, і люди всі ходять п'яні. Питаєш їх, як живете, а вони відповідають, що прекрасно! Розумієте?!", - запитав він.

"Така філософія дозволяє владі, в даному випадку Кремлю, діяти так, як вони хочуть. Тому в шести гарячих точках Європи і Близького Сходу присутня Росія зі своїми військами. Вона активно проводить політику зіткнення в Європі, наприклад, у Великій Британії. Чи втручається у вибори в США. Скрізь Росія діє адекватно своєму політичному баченню. Тому їх вибори були передбачуваними", - підкреслив Кравчук.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі в одному фото показали, як змінилося життя на Донбасі після окупації бойовиками незаконних збройних формувань.