RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Збожеволіли: Макаревич яскраво висловився про режим Путіна

Відомий російський музикант, лідер групи "Машина времени" Андрій Макаревич, який недавно потішив мережу саркастичним висловлюванням про блокування Telegram, знову розбурхав мережу влучним постом про путінську Росію.

Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"А знаєте, чому вони зійшли з розуму? Звідки вся ця кора дуба, глід, марганцовочка? День у день вони ставили над нами експерименти по запретітельству - і це не викликало ніякої реакції. Були штуки і веселіше Телеграма-інстаграма - закон Діми Яковлєва, наприклад. І що? Три гнилих інтелігента спробували щось вякнуть. І все. І у них зірвало дах від повної вседозволеності. Тому що громадянам в цілому на все *асрати. Завтра придумають закон щоб через одного самим в печі стрибати - побіжимо дрова збирати", - написав Макаревич.

Висловлення музиканта викликало бурхливу реакцію серед користувачів.

"Цей народ вже ніхто не здатний закликати до бунту, навіть не уявляю, що для цього має відбутися", "А в Сургуті марганцовочку давно вже в аптеках не продають: кажуть, що таким чином вживають запобіжних засобів від терористів .....", "Ось так вся демографія і скотиться до ..беней!", - коментують вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Макаревич розбурхав мережу висловлюванням про путінських депутатах.