RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Членів путінського ОЗУ будуть вішати на стовпах: в Росії розповіли про кінець режиму Путіна

Нинішні дії режиму президента Володимира Путіна демонструють, що після його падіння для членів колишньої влади не очікується нічого хорошого.

Про це "Апострофу" розповів російський фінансист і блогер Слава Рабинович.

Зокрема, затримання в Росії великого американського інвестора Майкла Калві 15 лютого демонструє, що інвестиції і бізнес при Путіні не можуть вважатися безпечними.

"Міжнародний скандал, топ-ньюз на CNBC і Уолл Стріт, в Wall Street Journal і Financial Times, серед урядів США і ЄС. І немає і не буде ніяких ілюзій з приводу збереження інвестицій в Росії при режимі путінського ОЗУ. Політичний устрій Росії під окупацією путінського ОЗУ: фашизм. Економічний устрій Росії під окупацією путінського ОЗУ: бандитський неофеодалізм", - вважає Рабинович.

На його думку, даний інцидент є ще однією ланкою в довгому ланцюжку злочинів російської влади.

"При НКВСівці Путіні по-іншому бути й не могло. Терор путінського ОЗУ. Демонтаж конституційного ладу. Ціле гроно тяжких статей КК РФ плаче по путінському ОЗУ. І путінське ОЗУ не повинне буде дивуватися, коли її членів будуть вішати на стовпах. Ми точно не забудемо і точно не пробачимо", - заявляє фінансист.

Детальніше про затримання Майкла Калві і наслідки цього кроку для Росії читайте в матеріалі "Апострофа": Ми вас посадимо і згноїмо: чому в Росії затримали крупного інвестора з США.