RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Почнуться великі проблеми: астролог розповів, коли Путін може піти з влади

Президент Росії Володимир Путін може покинути свій пост в найближчі роки, однак у 2020 році це навряд чи станеться.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів астролог Влад Росс.

За його словами, серйозні проблеми у Путіна почнуться вже в 2021 році. Астролог стверджує, що в цьому році "Уран, символ великих переворотів, увійде в "будинок влади" Росії і може просто скинути весь його клан".

"Ми не побачимо "Єдину Росію", а білий ведмідь буде битий на виборах восени. І взагалі, можлива ознака якогось бунту, коли народ не тільки в Москві, але і в Пітері вийде на вулиці. 2022 рік - найгірший рік для Путіна, він може піти з влади або навіть не дожити", - говорить Росс.

Також астролог назвав наступника президента Росії - їм нібито повинен стати нинішній прем'єр-міністр Дмитро Медведєв. Однак це відбудеться не в 2020 році, який, на думку астролога, буде роком підведення підсумків, але не нових справ.

"Все завмирає, охолоджуються конфлікти у світі, більш-менш має все стабілізуватися. Залишається тільки вибухова, небезпечна ситуація щодо переворотів, як це свого часу було на Близькому Сході, коли Уран увійшов у зодіакальний знак Овна і на Близькому Сході почалися революції. Те ж саме трапиться після входження Сатурна та Юпітера в зодіакальний знак Водолія 21 грудня 2020 року. Це харизматичне з'єднання планет, і за іншими даними, в цей час на Уралі навіть може народитися рятівник світу. Новий Ісус Христос, який через 30-40 років повинен врятувати Росію від роздроблення та знищення. Це буде релігія вогню, поєднана з релігією порожнечі, тобто релігія зороастризму, поєднана з релігією дао, тобто буддизмом", - вважає астролог.

Влад Росс також дав прогноз на 2022 рік, який може стати небезпечним часом для всього світу.

"З іншого боку, з'єднання Сатурна і Плутона може призвести до світової катастрофи. Їхнє з'єднання буде відбуватися в січні-лютому, тому навіть якийсь астероїд може впасти на землю або розпочнеться глобальна вулканічна зима. Ванга казала: бійтеся року, в якому буде п'ять двійок. Тому мене дуже сильно насторожує така дата, як 22 лютого 2022 року. Саме в цей час погано сходяться планети. Місяць з'єднується з Сатурном та Плутоном, і можлива глобальна катастрофа прямо цієї зими", - попереджає він.

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Путін і Зеленський будуть щасливі в дипломатичному шлюбі, але ненадовго - Влад Росс.