RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

29 червня

Всі новини

Путін заявив, що вакцинується від коронавірусу: про одну деталь він промовчав

Президент Росії Володимир Путін заявив, що має намір вакцинуватися від коронавірусу у вівторок, 23 березня. Про те, щеплення яким препаратом отримає господар Кремля, не повідомляється.

Про це пише видання "Известия".

На нараді з питань вакцинації проти коронавірусу в Росії, яка пройшла в режимі відеоконференції, Путін заявив, що вакцинація є добровільним вибором і особистим рішенням кожної людини.

"До речі кажучи, я сам маю намір зробити це завтра", - заявив Путін, наголосивши на надійності і безпеці російських вакцин від коронавіруса.

Він додав, що ніякі інші подібні іноземні препарати "не демонструють такого високого ступеня захисту", однак не повідомив, якою вакциною планує щепитися.

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков на уточнююче питання про препарат для вакцинації Путіна, не надав точної відповіді. За його словами, глава Кремля має намір вакцинуватися однією з трьох російських вакцин.

Як повідомляв "Апостроф", у країнах-учасницях Європейського союзу не рекомендують використовувати російську вакцину "Супутник V" до завершення перевірок безпеки, які проводить Європейське агентство лікарських засобів (EMA).

Додамо, що на окупованій частині Донбасу почали вакцинувати людей від коронавірусу російським препаратом "Супутник-V". За словами правозахисника і колишнього уповноваженого з прав людини в Донецькій і Луганській областях Павла Лисянського, це схоже на експеримент на людях, адже щеплювати почали навіть дітей.