RU  UA  EN

Пʼятниця, 21 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 червня

Всі новини

Губернатор Північної Осетії та пропагандисти РФ потрапили під обстріл: відео

У неділю, 5 лютого, на окупованій території Запорізької області глава Республіки Північна Осетія в РФ Сергій Меняйло з російськими пропагандистами ТАРС та "Першого каналу" потрапили під обстріл українських воїнів.

Про це повідомляє ТАРС у Telegram, де також розмістили відео з місця події.

Читайте також: В Енергодарі вранці вибухнуло авто, в ньому міг бути чиновник окупаційної адміністрації: відео

"Глава Республіки Північна Осетія Сергій Меняйло разом із редактором нашого агентства по Північно-Кавказькому федеральному округу Нізамі Гаджибалаєвим та знімальною групою Першого каналу потрапили під обстріл ЗСУ на території Запорізької області", - йдеться у повідомленні.

Як стверджують пропагандисти, така ситуація сталася під час "відвідування позицій осетинських добровольчих загонів та мобілізованих з республіки бійців", яким Меняйло нібито мав передати "гуманітарку".

Водночас уточнюється, що постраждалих немає. Лише бліндаж, у якому вони ховалися, "отримав невеликі ушкодження".

"У Запоріжжі потрапили під обстріл. Ніхто не постраждав. Звичайний випадок на території бойових дій", - написав на своєму Telegram-каналі глава Республіки Північна Осетія.

Раніше ми писали, що в ніч з 23 на 24 січня ЗСУ завдали нищівного удару по окупантам поблизу Нової Каховки – знищено з десяток людей особового складу та військову техніку. Крім того, розвідка отримала вичерпні дані щодо кількості, складу та місць розташування ворожих резервів.