RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

"Зламані ноги і ще щось": Прилєпін прийшов до тями після замаху

Російський пропагандист Захар Прилєпін вийшов з коми після замаху.

Відповідну посаду українофоб опублікував у своєму Telegram-каналі.

Зокрема, Захар Прилєпін підтвердив, що на момент вибуху перебував за кермом автомобіля, а його охоронець Олександр Шубін пересів на пасажирське сидіння.

Читайте також: "Нога волочилася, як на нитці": очевидці розповіли деталі підриву терориста Прилєпіна. Фото і відео

За словами українофоба, вибухівка здетонувала саме під колесом з боку колаборанта, який зазнав смертельних поранень.

"Я втратив свідомість хвилини на три, прийшов до тями і підповз до вибитого лобового скла. Підбігли селяни допомогли мені вибратися. У мене зламані обидві ноги (один перелом відкритий) і ще там щось... Я попросив принести мені телефон з машини, і одразу віддав усі розпорядження, бо все було зрозуміло, тільки-но я прийшов до тями. Потом сусідка зробила мені знеболюючий. Дякую Глібу Сергійовичу Нікітіну, що одразу прислав вертоліт. Звідти до міста 3 години і я не дуже впевнений,що доїхав би в здоровому глузді. Вертоліт долетів за 16 хвилин" , - продовжив Прилєпін у своєму Telegram.

Українофоб стверджує, що під його автомобіль заклали два вибухові пристрої, і якби здетонував другий - жертв було б більше. Окремо Прилєпін підтвердив, що висадив свою дочку з автомобіля за кілька хвилин до замаху.

Пропагандист подякував Євгену Пригожину, Марії Захаровій, Маргариті Симоньян та терористам з батальйону "Оплот" за надану допомогу після підриву авто.

"Спасибі Санечко, за ці 8 років він рятував мені життя кілька разів. Я не знаю жодних слів, що сказати тобі, Сань, зараз. Ми з Санею якраз починали будувати молитовню в нашому селі. Я її добудую. Вона буде на честь святого Олександра. Демонам повідомляю: ви нікого не залякаєте" , - додав Прілєпін.

Раніше ми розповідали, що загиблим водієм українофоба Захара Прилєпіна виявився колаборант і колишній найманець ПВК "Вагнер" Олександр Шубін.

Вас також може зацікавити:

Вибухівку заклали під капот: у замаху на Прилєпіна з'явився "український слід"

Частину авто відірвало під час вибуху: з'явилися фото та відео з місця замаху на Прилєпіна

"Бававна палатиме": СБУ прокоментувала підрив автомобіля Прилєпіна