RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

На могилі Пригожина залишили дивну записку з посланням Кремлю

На день народження загиблого ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, над поплічниками якого посилили контроль через річницю його бунту, що наближається, на його могилі залишили дивну записку. Це вже друга записка за останні два місяці.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Читайте також: В Африці помітили людину, схожу на вбитого Пригожина: відео

Записку залишили 1 червня, коли б Пригожину виповнилося 63 роки, на його могилі в Санкт-Петербурзі на Порохівському цвинтарі. Вшанувати його пам'ять прийшло багато людей у камуфляжі та з нашивками ПВК "Вагнер", які весь день приносили квіти на його могилу.

Увечері наглядачі цвинтаря знайшли записку на його могилі з таким змістом: "Пригожин живий. Ми помстимось". Поліція з'ясовує, хто залишив її, відстежуючи відео з камер спостереження. Це вже друга записка за два місяці. Першу залишили за допомогою дрона у квітні: "Ми помстимось".

Пригожин загинув в авіакатастрофі над Тверською областю 23 серпня 2023 року. Про обставини його смерті досі висловлюють різні версії.

Нагадаємо, у 2023 році "вагнерівців" розділили як мінімум на чотири структури, оскільки Росія побоюється концентрувати їх в одному підрозділі через бунти.

  • Вас може зацікавити:

Дуже символічно: могили "вагнерівців" у Росії прикрасили "зубами дракона", фото та відео

Кому Путін доручив організувати вбивство Пригожина: журналісти WSJ дізналися деталі операції

Похоронний марш "Вагнера": як у Кремлі утилізують пригожинську банду