Лайм

Ляльку демократа Берні Сандерса продали на аукціоні за більш ніж $20 тисяч - торги стартували з 99 центів

Автор ляльки передасть кошти на благодійність

На eBay продали ляльку американського сенатора Берні Сандерса, який після інавгурації Джо Байдена став героєм кумедних мемів. Образ похмурого демократа в рукавицях став настільки популярним, що незабаром у мережі з'явилася навіть його маленька копія, в'язана гачком.

Як повідомила в Instagram автор ляльки Тобі Кінг, копію Сандерса продали за $20,3 тисячі, і це при тому, що торги стартували з $0,99. Виручені кошти жінка має намір передати програмі Meals on Wheels ("Їжа на колесах"), яка доставляє готові страви літнім, малозабезпеченим та маломобільним людям.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Tobey Perales King (@tobeytimecrochet)

Лялька Берні Сандерса стала новим хітом соцмереж. Тільки в Instagram Кінг вона зібрала десятки тисяч лайків, тисячі людей заявили в коментарях про готовність купити таку ж. Але замість цього жінка виставила на продаж схеми виробу за ціною $5 за штуку. Товар вже встигли придбати понад 30 тисяч користувачів eBay.

Фото: Instagram / Tobey Perales King

  • До слова, чи знаєте ви, що рукавиці Берні Сандерса мають дуже милу історію, та й сам сенатор охоче пояснив свій затишний наряд на інавгурації Байдена.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео