RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Мережі обговорюють несподіваного наступника Порошенка

У мережі обговорюють чутки про те, що наступником президента України Петра Порошенка може стати нинішній голова ГПУ Юрій Луценко.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України, радник міністра інформполітики Юрія Стеця Олександр Бригинець, посилаючись на слова нардепа Сергія Лещенка.

"Може, тому і валять інформаційно саме Луценка ті, хто стоїть за Лещенком, бо бачать його не лише як генпрокурора, який може завдати їм шкоди, а і як кандидата в президенти, який може перекрити шлях їхньому (хто він?) кандидату?" - зазначив Бригинець.

Також чутки щодо Луценка прокоментував український політолог Кирило Сазонов.

"Мені тут підказали на рівні чуток, що в БПП обговорюють варіант заміни Порошенка у разі падіння його рейтингу на Луценка. В якості наступного кандидата в президенти. Найсмішніше, що це правда, яка не має значення, і марення одночасно. Яке має право на життя", - написав він у соцмережі.

Як повідомляв "Апостроф", російські ЗМІ зробили огляд дітей керівників країн, які теоретично можуть стати наступниками своїх батьків на президентському посту. У числі кандидатів знайшлося місце і для сина президента України Петра Порошенка - Олексія.