RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Плівки Онищенка: у мережі ажіотаж навколо несподіваного ходу адвокатів Порошенка

У соціальних мережах бурхливо обговорюють заяву британської адвокатської компанія Atkins Thomson, яка застерегла ресурс "Українська правда" від публікацій звинувачень побіжного народного депутата Олександра Онищенка на адресу президента України Петра Порошенка.

Про це пишуть користувачі Facebook і Twitter.

Як пише "Українська правда", адвокати Atkins Thomson також написали листа з попередженнями і в британське видання The Times щодо намірів журналіста Максима Такера опублікувати в ньому статтю про звинувачення Онищенко на адресу Порошенка.

За словами британських адвокатів, вони представляють "Блок Петра Порошенко", його керівництво і український уряд. Також адвокати наголосили, що у них є завдання зробити всі заходи для запобігання появи публікацій з вищевказаними звинуваченнями, які вони назвали фальшивими.

Також адвокати попередили, що при необхідності будуть подавати судові позови на будь-яке видання в Європі та світі за будь-яку републікацію даних наклепницьких, на думку британських юристів, звинувачень Онищенка на адресу Порошенка.

Як повідомляв "Апостроф", голова НАБУ заявив про відкриття справи по плівках Онищенко.