RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Стало відомо про нове скандальне призначення у Авакова

Колишній радник мера Харкова Геннадія Кернеса, колишній глава поліції Кривого Рогу Валерій Лютий, незважаючи на нещодавні протести активістів, все-таки був призначений керівником поліції Черкаської області.

Про це повідомляє місцеве видання Інфомист з посиланням на свої джерела і прес-службу поліції.

У повідомленні говориться, що Лютого представили особовому складу поліції 24 грудня. В цьому взяв участь в. о. голови Національної поліції Вадим Троян. Відзначається, що подання Лютого відбулося без попереднього анонсу.

Інформацію про призначення Лютого підтвердив речник Головного управління Національної поліції у Черкаській області Дмитро Грищенко.

Він зазначив, що в листопаді через негативну реакцію громадськості наказ про призначення Лютого був припинений. Але пізніше, за його словами, були проведені консультації з громадськістю, і після них було прийнято рішення призначити Лютого на посаду голови Черкаської поліції.

Як повідомляв "Апостроф", в листопаді активісти у місті Черкаси бурхливо протестували проти призначення керівником Головного управління Національної поліції у Черкаській області Валерія Лютого.