RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Йде слідами Путіна: Савченко відзначилася гострою заявою на адресу Порошенка

Президент України Петро Порошенко "йде слідами" президента РФ Володимира Путіна, знищуючи політичних конкурентів.

Таку думку висловила народний депутат Надія Савченко, передає Делфі.

"Від виборів у нас (в Україні, ред.) особливо ситуація не змінюється, крім цього разу. Ми могли все виграти, але ми все втратили. В Україні відбувається одна жахлива річ, яку люди, напевно, ще не усвідомили. З Януковичем все зрозуміло: це був олігарх, бандит, у нього були поняття. Всі бачили, як він працює, і коли він намагався зажрались, його прибрали ті ж олігархи, які йому до цього платили. Що зробив Порошенко? Звичайно ж, він прийшов на хвилі, і він йде шляхом Путіна", - заявила Савченко.

За її словами, Порошенко прибирає олігархат і конкуренцію в політиці.

"Цього ніхто зараз ще не може побачити. Під гаслами боротьби з корупцією він вибиває неугодний йому олігархат, щоб прибрати з політики зайві гроші. Він прибирає гроші з політики, робить все можливе, щоб у нас більше не було конкуренції в політиці, щоб тільки одна його партія, як "Єдина Росія" завжди перемагала на виборах. Я це побачила буквально недавно", - зазначила депутат.

Савченко вважає, що в зв'язку з цим, у глави держави більше немає права мати силовий ресурс.

"У суперечці грошей і влади завжди переможе влада, тому що у неї є силовий ресурс. Тому люди повинні прокидатися і розуміти, що президент більше не має права мати силовий ресурс. Ні армія, ні Нацгвардія не дають присягу захищати президента, вони дають присягу захищати народ, порядок і закон. Можливо хтось з політиків бачив це раніше, але вони не змогли з цим впоратися. Тому нам зараз потрібні політики з неординарними рішеннями", - зазначила нардеп.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Савченко заявила, що може бути президентом України.