RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

​Справа Насирова: з'явилося відео з першим коментарем фігуранта

Відсторонений від посади голови Державної фіскальної служби Роман Насиров, якому суд поки так і не обрав запобіжний захід, зробив першу після свого затримання персональну заяву.

Відео з його словами опубліковано на каналі lb.ua в YouTube.

Насиров повідомив, що його фізичний стан погіршився за останні дні. Він стверджує, що в цьому немає симуляції.

Також екс-глава ГФС заявив, що зацікавлений у розгляді своєї справи і співпрацював зі слідством з самого початку, з середини минулого року. Насиров каже, що хоче повністю довести справу до кінця і довести повну правоту.

Він висловив сподівання, що завдяки старанням лікарів зможе самостійно взяти участь у засіданні суду в Апеляційному суді. За словами Насирова, у нього був великий гіпертонічний криз, який міг бути предiнфарктним станом. Свій нинішній стан він називає слабким.

Також відсторонений від посади голови ГФС чиновник стверджує, що те, що йому поставили підозру, було для нього повною несподіванкою. Насиров поскаржився, що його силою забрали з лікарні після того, як йому зробили уколи снодійного для проведення процедур, в стані, коли він не розумів, що відбувається.

Він заявив, що бiльш за все хоче, щоб співробітники НАБУ доставили його в лікарню, забезпечивши охорону або догляд за ним, якщо вони переживають, що він може втекти.

Насиров підкреслив, що у нього не було бажання або плану залишати Україну.

Як повідомляв "Апостроф", активісти зiбралися біля будівлі Солом'янського районного суду Києва, щоб не дати Роману Насирову покинути зал суду.