RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Скандал навколо хабарів Героя України: з'явилися фото з суду

Підозрюваний у вимаганні великого хабара перший заступник голови Миколаївської облдержадміністрації, Герой України Микола Романчук з'явився в Приморському районному суді Одеси, де йому мають обрати запобіжний захід.

Про це повідомляє Преступности.НЕТ, публікуючи фото з суду.

Сторона звинувачення попросила суд призначити Романчуку 60 днів арешту і не менше 14 тис. мінімальних зарплат штрафу, що становить близько 20 млн грн.

Адвокати підозрюваного попросили суд долучити до справи нагороди Романчука, а також повідомили, що в нього цукровий діабет другого ступеню. Захист Романчука попросив суд не застосовувати до їнього підзахисного арешт з правом внесення застави, а призначити йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з електронним браслетом, при цьому із забороною користування мобільним телефоном.

Фото Преступности.НЕТ

Нагадаємо, першого заступника губернатора Миколаївської області, Героя України Миколи Романчука затримали за підозрою в отриманні хабара в $90 тис. Вчора в суді його намагалися заарештувати, проте захист застосував прийом з хворобою клієнта, і в результаті суд відклав розгляд клопотання. Так, Романчука нібито з високим тиском забрала "швидка" прямо з залу суду. Незабаром після того він самостійно виїхав з 3-ї лікарні в Одесі на машині.

Як повідомляв "Апостроф", в інтернеті висміяли "втечу" затриманого на хабарі першого заступника губернатора Миколаївської області, Героя України Миколи Романчука.